dimecres, 1 d’abril del 2020

#JO EM QUED A CASA - 1 ABRIL


DONEM LA BENVINGUDA A UN NOU MES!

"A L'ABRIL CADA GOTA VAL PER MIL"

"ABRIL TRONAT, ANY ASSEGURAT"


REPTE 13



QUE PASSEU UN BON DIA!

 







 

 






I TAMBÉ ALTRES MANERES DE DEDICAR TEMPS EN FAMÍLIA...






 








PREPARANT CREA DE CACAHUETS


4 comentaris:

  1. Moltes gràcies Inès per aquest repte número 13, però la primera paraula que ha dit n'Anna ha set:
    "mami, això de jugar tots junts no son deures de n'Inès. Això és un rollo, mira una altre vegada per si ha posat deures de veritat"

    Com pots veure, tenim una rutina molt marcada a casa...

    ResponElimina
  2. En Xavi i en Matheo han descobert avui els jocs de "Sangre Stop" i la gallineta cega. Són jocs als que jugava na Caty (mamà) quan era petita. La gallineta cega consisteix en fer rodar a una persona amb els ulls clucs i quan s'atura ha de buscar a les persones que estan al voltant i adivinar de qui es tracta.
    "Sangre Stop" (no sé perquè se li deia així,la veritat) consisteix més o menys amb el mateix. La persona que paga ha d'estirar el braços i els dits de la mà. Cada jugador ha d'agafar un dit de la persona que paga. La persona que paga ha de tancar els ulls i ha de dir "sangreeeee stop" i mentrestant els que juguen han de correr lluny i la persona que paga ha d'intentar trobar-los amb els ulls tancats i a les palpes.
    Hem rigut tant, que se'ns ha oblidat fer fotos!!! En un altre moment ho farem.

    ResponElimina
  3. Buenas tardes
    Nosotros hemos salido al camino de casa a montar en bici y probar que tal ir sin ruedines pero no se sientia segura y finalmente los hemos puesto, también hemos jugado con las pelotas muchas en opinión de papá y mamá pero ellas han querido sacar 4 así cada uno tenía una, montados en patines dentro de casa y hecho maratón de puzzles
    La verdad nos hemos olvidado un poco de las fotos 🙈

    ResponElimina
  4. Hola!!!!com va tot?? Na Gala, na Carla i na Vega també han jugar molt. Sobretot amb munyequitos de Peppa Pig, i bebés. En familia també hem jugat al dominó i hem ballat i cantat molt. Amb tanta diversió no hem pensar en fer fotos!!!!besito per tots!

    ResponElimina