divendres, 18 de desembre del 2020

CALENDARI D'ADVENT 3

Aquesta setmana la fada venia molt nadalenca, les sorpreses de molts dies era dedicar-nos a fer tallers de Nadal, els quals hem gaudit molt.

Hem fet un ÀRBRE DELS DESITJOS, cadascun ha pensat en un desig, res que fos material, i l'ha escrit en un paper que hem penjat en unes branquetes. Han estat desitjos pulids, màgics, emotius,... però sobretot desitjos fets amb molt de cor: "Que se acabe el coronairus", "Darle las gracias a Papá Noel", "Ver a mi família que no vive en Ibiza", "Que mi abuela de Madrid venga a Ibiza", "Ver a Papá Noel", "Que mi gato no me arañe", "Darle un abrazo a mi prima Paula",...




Un altre dia, com es va enterar que venia el page dels Reis de l'Orient a l'escola, la Fada del Nadal ens va deixar tot el que necessitàvem per poder enviar una CARTA ALS REIS amb el nostre desig, i el dia que va venir el page li la vam donar. Si feu click damunt de la imatge del Pare Noel podreu veure un vídeo de l'arribada del Pare Noel i el patge a l'escola.




Un altre dels tallers que ens va proposar va ser fer una POSTAL DE NADAL amb la fotografia que ens vam fer en el photocool de la setmana passada. Ens va deixar cartolines, les fotografies, els sobres per enviar les cartes, les nostres adreces, però no hi havia segells! Van tenir la idea de fer una carta a la fada per demanar-ho i posar-la en el sobre del dia següent; n'Alguer, na Érika i en Kai es van oferir voluntaris per fer-la. Una vegada feta, dilluns anirem a Correus a enviar-la i la rebreu a casa. Esperem que us agradi!


Dos dies desprès la fada ens havia deixat els segells dins la capsa on teniem el material per les postals.

I per acomiadar la setmana, que millor a fer que DONAR-NOS ABRAÇADES i SENTIR I BALLAR NADALES

La fada ens va dir en la carta de dijous, que com que el Nadal és temps d'estimar una de les maneres més pulides que tenim de demostrar-ho és abraçant. El seu repte va ser donar moltes abraçades en aquest dia: abraçades llargues, abraçades curtes, abraçades fortes, abraçades fluixes, "abrazos calentitos" com els de Olaf,... Hi ha moltes maneres d'abraçar.


Si seguiu aquesta entrada, i clikeu damunt de cada dia del cap de setmana, podeu veure quines son les sorpreses que la fada us ha preparat pel dissabte i diumenge. 




Que tingueu un bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada