ARTICLES D'INTERÈS

 En aquesta pàgina anirem penjant enllaços a diferents articles sobre educació i la cura dels infants, i que pensem que poden ser interessants per a vosaltres, les famílies. 

Us animem a que els aneu llegint.


1. Aquest primer article que vull compartir amb vosaltres és sobre el tema del que hem estat parlant a la reunió d'avui: l'esforç. Espero que sigui interessant i profitós per vosaltres: ARTICLE DE L'ESFORÇ


2. Aquí us deixo un vídeo de Learn&Learning sobre el valor de l'ESFORÇ i que us convido a mirar-lo amb els vostres fills i filles. És un conte amb tres animals com a protagonistes: un ocell, un armadillo i un peresós. Després de mirar-lo amb ells, us recomano mirar-lo conjuntament, convé que parleu amb ells sobre el que hi surt: què passa, quina és l'actitud de cada personatge, què és el fa cadascun d'aquests, què apren cadascun dels personatges al final del conte,... D'aquesta manera fer amb el vostre fill i filla una reflexió sobre el valor de l'esforç.


3. Un altre aspecte del desenvolupament social, emocional i personal dels infants que des de l'escola li donem importància i que el treballem molt dia a dia és la TOLERÀNCIA A LA FRUSTRACIÓ. He volgut compartir amb vosaltres dos articles on s'explica què és la tolerància a la frustració i de quina manera podem ajudar als nostres nens i nenes dels Colors, tant l'equip docent des de l'escola com vosaltres com a pares i mares des de casa, a ser cada dia una mica més tolerant. 

El primer és un article de la revista Sapos y Princesas, on podem trobar 5 tècniques que ens poden ajudar com a pares i mares a ajudar-los a gestionar aquesta frustració. El segon em va agradar molt perquè explica com amb els jocs de taula els infants aprenen a gestionar la frustració. 


4. Us vull compartir un altre article sobre l'esforç, està molt ben explicat la importància que l'hem de donar a aquest valor en l'educació dels nostres fills i filles.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada