divendres, 27 de novembre del 2020

DINOBOSC (part 1)


Continuem amb la nostra activitat de teatre dels divendres, però aquesta vegada ens està portant més temps, està resultant ser una activitat a llarg termini, ja que aquest teatre és una creació pròpia.

Primer es va triar el tema del que es volia fer la història i van proposar fer-la sobre DINOSAURES. A partir d'aquesta decissió, es va demanar als nens i nenes qui volia participar i quin personatge volia ser. Una vegada decidit, en moment de microambients, un petit grup d'infants que va voler participar-hi en la invenció, va crear la història (jo feia de transcriptora). Quan ja teniem la història, ens faltava el títol. Entre tots els Colors es van proposar diferents noms i per votació va sortir el nom de DINOBOSC.

En aquesta foto, podeu veure el recull de part d'aquest procès:


Una vegada que teníem els personatges, la història i el títol, era el moment de posar-se en marxa amb les disfresses. Amb cartolina i altres materials, vam confeccionar les disfresses. 

I a la fi, va arribar el tan esperat dia: el dia de la representació de DINOBOSC. Els actors i l'actriu ténien moltes ganes, però a la vegada estàven molt nerviosos... Aquí podeu veure un recull de la funció:




Com hem dit, aquest teatre forma part d'una creació pròpia, per tant no podia quedar-se en una interpretació, per això que estem elaborant entre tots i totes un llibre que recull la història. 






En aquestes fotografies es veu com confeccionàven el nom dels personatges amb lletres imantades per a posteriori esciure'ls en el paper. 

En les properes setmanes escriurem la història, així doncs, esteu atents al bloc que us mostrarem el llibre quan estigui llest i d'aquesta manera podreu conèixer la increïble història de DINOBOSC.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada