BON DIA I BON DIVENDRES! US DEIXEM UN REPTE DOLCET DOLCET! I AMB EL QUAL PODEU APRENDRE MOLT!
REPTE 10:
https://drive.google.com/file/d/1gMfCQl-5e-Pxp9ui6-sUwzjfwZEFWPZV/view?usp=sharing
A MÉS, ELS DIVENDRES A L'ESCOLA FÈIEM TEATRE I UNA MANERA D'APROPAR-VOS ALS CONTES I LELS HISTÒRIES ÉS AQUESTA! ESPEREM QUE LA GAUDIU MOLT!
https://drive.google.com/file/d/1uGmE6X_lImvbACRM4EybUouCtBX_Ajbr/view?usp=sharing
I NO ENS OBLIDEM DE L'ANGLÈS!
https://youtu.be/NjxtJ8fbcUM
Nosaltres hem fet flaó. A casa ens agrada molt fer reposteria i més, si és de les Balears. Aquestes tradicions no s'han de perdre!!
ResponEliminaAquest repte el tenim pendent encara, a vore si aquesta tarda podem fer un pastis de iogur, que es lo unic que sabem fer 😅. Volem sa recepta de galetes d'oli!! 🙏🙏
ResponEliminaInès, aquestes galletes d'oli ténen molt bona pinta... Jo també en vull la recepta, mmmmhhh...
ResponElimina1 GOT I MIG D'AIGUA
ResponElimina1 GOT I MIG D'OLI
1 CULLARADETA DE SAL
UNA NOU DE LLEVADURA PREMSADA (NO LA DE SOBRE)
LA FARINA QUE NECESSITI FINS QUE LA PASTA NO S'ENGANXI A LES MANS.
OPCIONAL: POSAR-LI LLAVORS DE PIPES, SÈSAM, CHÍA...
DEIXAR TOVAR 1 HORETA
COURE AL FORN JA CALENT, A UNS 180º. 35/40 MINUTS
Gracis! 🙏🙏🙏😘
EliminaOstres Inès, quina pintassa aquestes galletes d'Inca ;)
ResponEliminaEns apuntam la recepta. Naltros estam fent un pa, que en solem fer cada setmana. Bon profit!