divendres, 29 de gener de 2021

 Setmana del 25 al 29 de gener

Aquesta setmana:

Hem estat fent feina en el nostre camí cap a l'el·laboració de paper: Hem trocejant paper, l'hem pessat amb la balança i hem enregistrat les quantitats en el nostre llibre de registre de paper que tenim. Hem començat a treballar amb el material de base 10 per manipular quantitats grans de números, ja que la quantitat de trossos de paper que necessitem per fer paper reciclat és gran. Gràcies a això hem introduit els milers en la nostra capsa de números, ja que volem arribar a tenir 1000 grams de trossos de paper, i ens hem adonat que els milers son números de 4 xifres!!


A més a més, el material de base 10 és un material que ens dona peu a fer altres activitats als microambients, com treballar la relació dels números amb la seva quantitat. Aquesta setmana també hem tingut una conversa molt especial sobre la pau ja que demà és el dia de la Pau i la no-violència. En aquesta conversa hem comentat que nosaltres sempre tenim dies de pau i no-violència ja que ens escoltem, ens ajudem, compartim amb els altres, som un equip, ens estimem,... Hem estat parlant de la importància de tenir cura dels altres, de demanar a les persones que estan tristes perquè ho estan i si necessiten alguna cosa. 

Tractant aquest tema, aquests dies hem vist el conte de "El senyor Guerra i la senyora Pau", un conte molt especial que ens ajuda a entendre perquè és millor fer bones accions que no dolentes. El podeu veure si clickeu damunt del nom del conte.

I avui hem fet un pardalet amb la tècnica de origami i cadascun a escrit en una de les seves ales una paraula que per a ell o ella siginifiqui fer pau. El podeu tornar a fer si voleu!

I per acabar la setmana, com ja sabeu, fem alguna activitat d'expressió corporal, avui ens hem acomiadat ballant la dansa de "Los siete saltos", una dansa que te el seu origen a Dinamarca. Ens voleu veure en acció? Feu click en el nom de la dansa i ens podeu veure. 

Bon cap de setmana, Colors!Cap comentari:

Publica un comentari