divendres, 11 de desembre del 2020

 CALENDARI D'ADVENT 2

Aquesta setmana hem tingut unes sorpreses ben pulides en el nostre calendari d'advent:

Dimecres ens vam trobar guirnaldes, llacets daurats, un barret del Pare Noel, un altre d'elfo, unes ulleres de Nadal, una diadema amb banyes de reno,... I amb tot aquest material la Fada del Nadal ens va proposar fer un photocool de Nadal. Ens vam fer unes fotos sorpresa, no puc avançar res...

Dijous ens va dir que haviem de crear una teranyina amb un cabdell de llana. Aquesta teranyina l'haviem de fer amb paraules boniques  o qualitats que ens agradaven dels nostres companys i companyes. Així doncs, el nen o la nena que tenia el cabdell rebia una paraula i qualitat pulida del company o companya que li passava el cabdell. Algunes de les paraules i coses boniques que es van dir van ser:
 
- "m'agrada quan estas content, i el teu somriure"
- "m'agrada quan jugues amb mí"
- "m'agrada com dibuixes"
- "m'agrada que em deixis jugar amb tu"




Avui, divendres, ens ha deixat les peces d'un puzzle i entre tots l'haviem de pintar i montar. 

Vam veure que en cada peça hi havia un número escrit, i les vam colocar en ordre del 1 al 20 per comprovar que hi havia una peça per cadascun. Una vegada comprovat, cadascun va pintar la peça que l'havia tocat i  ens vam ajuntar per fer el puzzle entre tots. 




Entre tots anem comprovant els números i ens ajudem a fer la seva escritura



Vam començar  a fer el puzzle per la peça número 1, però quan arribavem a la peça número 4 aquesta no encaixava amb les que teníem. Després vam provar per començar per la número 5, però ens va passar el mateix... Comentàven que si tinguerem el dibuix que haviem de fer seria més fàcil, i vam probar de fer màgia (perquè de vegades la fada del Nadal es comunica amb mi a traves de la màgia...) i entre tots vam fer un encanteri:

"Dabadi, dabadu, 
que la màgia del Nadal, arribi a tú"

La primera vegada no va funcionar, però na Ivonne va proposar dir-ho amb més il·lusió, i aquesta vegada sí que em va arribar la màgia i... em va arribar la imatge d'una estrella al cap. La vaig dibuixar a la pissarra i vam veure que tenia 5 puntes. Na Laia i na Dhiana van estar comprovant les seves peces i van comprobar que eren de dues puntes. 

Tot i així, continuava sent molt difícil, en Kai va comentar que si tinguèssim una foto del puzzle podriem mirar com era i on anava cada peça. I mentre anava fent fotos amb el mòbil... Una altra vegada la màgia de Nadal! La fada m'havia deixat una foto del puzzle, amb els números colocats. Quina sort!

Poc a poc, vam anar fent l'estrella. Cadascun anava posant la peça allà on deia la foto, comprovant abans entre quins números s'havia de posar. 





Per fi!! Vam aconseguir fer el puzzle entre tots!!

Desprès de fer-ho vam tenir una petita conversa que va partir de com ens hem sentit fent el puzzle i com ens sentim ara que l'hem acabat. Tots han coincidit en que estàven molt contents, alguns també es sentien cansats, i d'altres tenien gana (era ja la hora d'esmorzar, aquesta sorpresa ens ha portat més d'una hora!)... Finalment, vam arribar a dues conclusions: 

La primera, que quan aconseguim fer una feina que ens costa molt ens sentim molt contents. 

I la segona, que tot i que una feina ens estigui resultant difícil, si ens ho proposem, ho podem aconseguir.

Aquí teniu el resultat: 


I per a aquest cap de setmana, la fada del Nadal ens te preparades les segëunts sopreses:



BON CAP DE SETMANA!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada