diumenge, 13 de desembre del 2020

ORGANITZACIÓ I ACTIVITATS PER AQUESTS DIES DE NADAL 

Us volem informar de l'organització i les activitats per aquests dies:

-INFORMES: Vàreu rebre una circular a través de gestib informant-vos que aquest trimestre els informes d'avaluació dels infants no s'entregaran a través d'una tutoria, us els enviarem per mail el dia 22 de desembre. Però us animam a totes les famílies que encara no ho heu fet a demanar una cita per mantenir una entrevista amb la tutora, on podem aclarir dubtes de l'informe, fer un seguiment de l'infant, coordinar actuacions... Per això, per tal de sol.licitar una tutoria amb la mestra durant el segon trimestre, disposau des d'avui al bloc de Els colors d'un enllaç a una graella per sol.licitar cita. També la penjaré a la porta de l'entrada de l'aula.

-CARTA ALS REIS MAGS: Des de l'escola no volem fomentar el consumisme, per aquesta raó, i sabent que els infants escriuen a casa una carta al Pare Noel o als Reis Mags per demanar regals, des de l'escola treballam la carta, però feim una carta de desitjos. El dijous 17 vendrà un patge a buscar les cartes i li farem entrega de la nostra.

-SORTIDA A CORREUS: Dilluns 21 anirem a Correus a enviar a les famílies una postal de Nadal que estem preparant a l'aula. Aquests dies us passarem una circular perquè la signeu. Anirem i tornarem a esmorzar a l'escola però que duguin una motxilla còmoda per dur l'aigua.

-CINEMA A L'AULA: És tradició a l'escola anar cada mes de desembre al cinema en català, però aquest any ho farem a l'aula amb una pantalla i un projector. Donat que als infants els fa molta il.lusió menjar crispetes ("palomitas") us pregam que el dia del cinema cadascú dugui la seva bosseta amb catufes, a part de l'esmorzar, com sempre. El dia del cinema serà DIMARTS 22.

-ESMORZAR ESPECIAL. Tradicionalment l'APIMA feia una xocolatada i coca pujada per l'últim dia d'escola, però aquest curs ho hem canviat per no compartir l'esmorzar i en lloc d'això ajudaran als Reis Mags amb els regals que es troben els infants quan tornen a l'escola en gener. Però com l'últim dia abans de les vacances és especial i ho volem celebrar, pregam a les famílies que el dia 22 els poseu als infants un esmorzar especial: una cosa que els agradi molt, pot ser dolç o salat, alguna cosa típica de Nadal,...

-ALTRES ACTIVITATS: Aquests dies estam fent tallers, postals, sentint nadales, les sorpreses que ens envia la fada al calendari d'advent,... A més a més, l'última setmana s'enduran a casa una carpeta amb totes les seves feinetes del trimestre. Us animam a mirar-ho amb els infants i que us ho expliquin.

Gràcies per la vostra col.laboració! 

Almudena




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada