divendres, 5 de febrer del 2021

 CARNESTOLTES 

La propera setmana celebrarem la festa de Carnestoltes, serà diferent a altres anys però segur que ens ho passem molt bé.

Avui a classe hem sentit i ballat la cançó "Ara arriba Carnestoltes", que ja coneixiem i que hem cantat amb molta il·lusió. Pitjeu damunt la foto per poder sentir-la.


Hem rebut un vídeo dels alumnes de 6è que ens parlen en nom del Rei Carnestoltes i el seu bufó, i ens han dit que durant la setmana ens aniran enviant vídeos per dir-nos com hem de venir vestits al dia següent. Per començar la setmana de Carnestoltes ens han dit que dilluns hem de venir amb una cosa al cap i/o amb sabates diferents. Aquí teniu el vídeo del Rei i el bufó del Carnestoltes perquè ho veieu vosaltres mateixos.

Com he comentat, durant la setmana haurem de venir a l'escola disfressats d'alguna manera. A continuació us informaré de com hem de venir cada dia perquè ho pogueu preveure, però no digueu res als vostres fills i filles ja que volem que la nova informació que ens donin cada dia el Rei i el bufó sigui una sorpresa.  Gràcies! 

Aquí ho teniu:

      - Dilluns: Amb alguna cosa al cap i/o sabates diferents.
     - Dimarts: Venir vestits de festa.
     - Dimecres: Venir en pijama.
    - Dijous: Farem la festa tradicional eivissenca de Dijous Llarder, on els infants han de venir vestits amb roba que tingeu per casa (roba vella, gran, del pare i/o la mare, dels germans o germanes,...), se l'han de posar de manera que quedi un vestit 'destartalat'. A més a més, la tradició d'aquesta festa diu que aquest dia s'ha de menjar truita, per tant l'esmorzar de dijous serà de truita (truita de patates, truita a la francesa,...).
     - Divendres: Serà dia de disfressa lliure, els nens i nenes podran venir amb la disfressa que vulguin.

Deixeu volar la imaginació aquests dies de Carnestoltes perquè tots i totes puguem jugar a ser... el que vulguem. I d'aquesta manera gaudir de la festa!






1 comentari: